Kom langs in onze showroom

Kom langs in onze showroom in Sittard.
Onze showroom is geopend van Donderdag t/m Zaterdag van 10u tot 17u

Renoco BV
Oslostraat 20
6135LM Sittard
+31 (0)46-8080117

Heeft u vragen? Laat u terug bellen

Zijwaartse garagedeuren

Renoco zijwaartse-garagedeur-railsysteem.png

Een exclusieve sectionale garagedeur

Zijwaartse garagedeur

Een exclusieve garagedeur met groot bedieningscomfort. Leverbaar in talloze paneelvarianten. Een gedeeltelijke opening maakt een extra toegangsdeur overbodig. Geluidsarm door toepassing van meervoudige looprollen in aluminium rails. Onderhoudsvriendelijk en comfortabel in gebruik. Uitstekende isolatie door het 40 mm dikke hardschuim poortvlak in combinatie met borstelafdichtingen.

Onze modellen

Bekijk hier onder ons aanbod van alle modellen in de zijwaartse garagepoorten.

Zijwaartse SD Midline Wood.jpg

Zijwaartse garagepoort model

Mid-Line verticaal

Houtnerf structuur ISO 40mm geïsoleerd, 1x verticaal geprofileerd in het midden van het paneel.

Zijwaartse garagepoort model

Flat-Line verticaal

Vlakke panelen ISO 40mm geïsoleerd met de mogelijkheid voor een gladde, houtnerf of stucco structuur.

Zijwaartse sectionaaldeur.jpg

10 jaar garantie

Al onze openslaande garagedeuren zijn standaard voorzien van 10 jaar garantie

Zijwaartse sd met tekst.jpg

Ervaar de moderne technieken voor uw garagepoort

Motorisatie & Toebehoren

Een garagepoort wilt u niet meer met de hand openen en sluiten, daarom voorzien we elke nieuwe sectionale garagepoort van een duurzame aandrijving. Met de comfortabele bedieningselementen is, zowel uitstappen in de regen, als de poort met de hand bedienen verleden tijd. Bediening met handzenders, drukknop, codeklavier, vinger-reader en zelfs uw smartphone is mogelijk.

Sneller, veiliger, intelligenter en lichter

SOMMER base+

De SOMMER base+ beschikt over onze meest geavanceerde garagedeurbesturing met verschillende reeds geoptimaliseerde snelheidsprofielen en de mogelijkheid om de krachten tijdens de werking exact in te stellen. En hij leert continu en geheel automatisch bij en past de deurloop verder aan. Zo wordt onze aandrijving uw aandrijving.

SOMMER base+ video

sommer_base.png

Bedien uw motor met gemak

Optionele bedieningen voor SOMMER base+

Pearl vibe

Afstandsbediening

Bidirectionele handzender op 868Mhz met rolling code en superveilige 128 bit AES versleuteling. Dit toestel kan zenden én ontvangen: wanneer uw verzonden signaal door de ontvanger wordt geregistreerd begint de PEARL VIBE te trillen en weet u meteen dat uw poort daadwerkelijk opent of sluit. Drukt u de zendtoets 3 sec in, dan zal de zender het signaal 5 maal herhalen. Hop-functie: elke SOMloq2 ontvanger stuurt herkende commando's max. 2 maal door. PEARL VIBE zenders hebben tevens een poortstandindicator!

Slider Vibe

Afstandsbediening

Bidirectionele handzender op 868MHz met rolling code en superveilige 128 bit AES versleuteling. Dit toestel kan zenden én ontvangen: wanneer uw verzonden signaal door de ontvanger wordt geregistreerd, begint de Slider Vibe te trillen en weet u meteen dat uw poort daadwerkelijk opent of sluit. Drukt u de zendtoets 3 sec in, dan zal de zender het signaal 5 maal herhalen.
Hop-functie: elke SOMloq2 ontvanger stuurt herkende commando's max. 2 maal door.
Slider Vibe zenders hebben tevens een poortstandindicator!

SOMtouch+

Draadloze drukknoppen

Bidirectioneel radiosysteem dat compatibel is met de SOMMER rolling code zodat bestaande bedieningen en ontvangers kunnen worden gebruikt. Deze zender heeft een 128 bit AES encryptie met rolling code waardoor deze zeer veilig is. Bovendien krijgt men feedback van de gegeven commando's via een LED.

Telecody+

Draadloos codeklavier

Draadloos codeklavier 868MHz met 12 kanalen, waarvan 10 kanalen met een code van max. 8 cijfers kunnen worden ingesteld. De andere 2 kanalen kunnen rechtstreeks gebruikt worden om bv. verlichting aan en uit te schakelen.
Inclusief aluminium wandhouder.
Toetsen met LED-verlichting en een extra indicatie-LED voor ontvangstbevestiging van het verstuurde commando (bi-directionele communicatie).

Bekijk de modulaire accessoires

Plug-and-play voor SOMMER base+

Senso

Voor het detecteren van de temperatuur en de luchtvochtigheid in de garage. De loopwagen opent de poort desgewenst automatisch een stuk en zorgt voor de perfecte circulatie. Als de optimale waarde bereikt is, wordt de poort gesloten en het schimmelrisico verlaagd.

Memo

Wordt gebruik voor de uitbreiding van het geheugen op 450 commando's voor de handzender. Bij een servicebeurt kunnen de opgeslagen gegevens voor een nieuwe loopwagen eenvoudig worden overgenomen.

Lock

Vergrendelmagneet die de motor in iedere stand tot een aanvalskracht van 300 kg mechanisch blokkeert en daardoor de bestaande inbraakbeveiliging verbetert.

Relais

Extra relais voor extra schakeling van garage- of tuinverlichting.

Buzzer

Biedt twee opties naar keuze in één product: Als de Hall-sensor in de motor een inbraakpoging herkent, waarschuwt de alarmzoemer met een luide signaaltoon. De waarschuwingszoemer daarentegen laat tijdens het sluiten een akoestisch signaal klinken.

Lumi

Extra led-verlichting voor plafondbesturing. Deze wordt parallel aan de verlichting in de loopwagen geschakeld en kan eenvoudig met verlichtingsfunctie van de handzender in- en uitgeschakeld worden.

Laser

Een visueel hulpmiddel om uw voertuig perfect in de garage te parkeren. De laser is actief terwijl de garagedeur opengaat en tijdens de vooraf ingestelde duur van de verlichting.

Motion

Detecteert met een passieve infrarood-sensor de onzichtbare warmtestralen van bewegende lichamen (mens/dier etc.) en reageert hierop. Voor een veilige beweging in de garage wordt bij het betreden automatisch de aandrijvingsverlichting (extra verlichting / relais) ingeschakeld.

Veilig en Comfortabel

Met een druk op de knop activeert u de loopdeur functie, en opent de poort zich 1 meter

Laat gratis een adviseur bij u thuis langskomen

Wij komen u graag de voordelen vertellen van een zijwaartse garagepoort van Renoco. Vul onderstaande formulier in en wij komen graag vrijblijvend bij u thuis langs.