Kom langs in onze showroom

Kom langs in onze showroom in Sittard.
Onze showroom is geopend van Donderdag t/m Zaterdag van 10u tot 17u

Renoco BV
Oslostraat 20
6135LM Sittard
+31 (0)46-8080117

Heeft u vragen? Laat u terug bellen

Terrasoverkapping Garda

Uitgebreid design model

Verlengstuk van jouw woning

Terrasoverkapping Garda maakt het mogelijk om jouw leefomgeving aanzienlijk te verlengen. De uitbreidingsopties maken het zelfs mogelijk om een sfeervolle tuinkamer te creëren. Je hebt onder andere de keuze uit LED-verlichting, effectieve verandazonwering, glaswanden en Ritzscreens®. Deze complete tuinkamer beschermt je tegen UV-straling, hitte, wind en regen. Zo mis je niets meer van het buitenleven!

04 V910-Garda render.jpg

Uitgebreid design model

Garda terrasoverkapping

Als je meer tijd buiten kunt doorbrengen met familie en vrienden, verandert je leven. De stijlvolle uitstraling maakt terrasoverkapping Garda uniek. De Garda terrasoverkapping of serre is verkrijgbaar met polycarbonaat of glazen dakplaten. Het design kun je vervolgens doortrekken in de kleur van de aluminium constructie, kies voor wit, ivoor of antraciet structuurlak. Liever een andere RAL-kleur? Geen probleem!
Er is al een Renoco Terrasoverkapping vanaf € 2499,- | 4000 x 3000 mm (bxh) | incl montage en BTW

Meer weten

Mis niets meer van het buitenleven

Vergroot je wooncomfort

Lekker lang buiten genieten, beschut tegen weer en wind. Dat kunt u met de V910-Garda terrasoverkapping.Deze terrasoverkapping is multifunctioneel en heeft een degelijke en stevige constructie. De V910-Garda is voorbereid voor diverse extra’s zoals verlichting, zonwering en glaswanden. Daarmee geniet u nog meer!


Meer weten

Renoc Garagda VS716.jpg

Geniet langer van uw terrasoverkapping.

Eindeloos genieten

Uw overkapping is nu al de parel van uw terras. Maar wist u dat het nóg mooier en nóg comfortabeler kan? Met een zonwering voor bovenop uw terrasoverkapping bent u optimaal beschermd tegen de zon. En krijgt uw terrasoverkapping nóg meer uitstraling!

Aangename temperaturen.

Oslo verandazonwering

De verandazonwering Oslo is de oplossing voor onaangename temperaturen onder jouw veranda! De Oslo kan een breedte beschutten van maar liefst negen meter. Verandazonwering Oslo wordt op het glazen 'dak' geplaatst en daardoor worden zonnestralen geblokkeerd voordat deze de terrasoverkapping, veranda of serre kunnen binnendringen. Niet onbelangrijk: de Oslo wordt is standaard elektrisch bedienbaar.

Meer weten

Verandazonwering Oslo.jpg
Glazenwanden.jpg

Flexibel schuifsysteem met vele mogelijkheden.

Flexibele Glaswanden

Flexibel Deze glazen wand is breed toepasbaar en zeer flexibel in gebruik. Denk aan plaatsing op een balkon of het afsluiten van een Verano® terrasoverkapping. Zo ontstaat er een beschutte glazen ruimte zonder dat het zicht naar buiten en de inval van daglicht worden beperkt. 

Meer weten

Bescherming tegen de zon.

Ritzscreens

Ritzscreens zijn een uiterst effectieve vorm van zonwering dankzij de vlakhangende zonwerende stof. De vlakhangende zonwerende stof zorgt er voor dat zonlicht en warmte optimaal gefilterd worden. De stabiele techniek maakt de screens extra windvas. De vlakke montage zorgt voor een gevoel van privacy en neemt weinig ruimte in. Kortom: effectieve zonwering met verrassend veel voordelen!.

Meer weten

Renoco Ritzscreen in terrasoverkapping.jpg

Uw huis wordt mooier met Renoco

Impressie

Gratis offerte aan huis

Wij komen u graag de voordelen vertellen van een terrasoverkapping van Renoco. Vul onderstaande formulier in en wij komen graag vrijblijvend bij u thuis langs.