Windschermen

Renowin® Windschermen

GENIET LANGER VAN HET BUITENSEIZOEN

GENIET LANGER VAN HET BUITENSEIZOEN, IN DE ZON EN UIT DE WIND, OP JOUW EIGEN BALKON OF TERRAS!

Verano Windschermen

Extra vroeg en extra lang genieten van het leven buiten met familie en vrienden, wie wil dat nou niet? Iedereen wil van vroeg in het voorjaar tot laat in het najaar kunnen genieten van een beschut terras of balkon, maar de wind zorgt soms voor frisse temperaturen. Windschermen zijn dé oplossing voor het veranderlijke klimaat! Windschermen zorgen ervoor dat jij iedere plek kunt omtoveren tot een windvrije omgeving.

VAST WINDSCHERM

Biarritz windscherm

Ligt jouw terras of jouw balkon op de wind en wordt je hierdoor belemmerd? Wij hebben dé oplossing! Het Biarritz windscherm is een veelzijdig windscherm dat op iedere gewenste plek in de tuin, het terras of op het balkon geplaatst kan worden. Het windscherm is te koppelen, zo kun je zelf bepalen hoe groot jouw windvrije terras of balkon wordt. Het is tevens mogelijk om de zijkant van jouw terrasoverkapping af te sluiten met het Biarritz windscherm. Kortom: alleen maar voordelen! 

BEWEEGBAAR WINDSCHERM

Lüderitz windscherm

Op zomerse dagen kunnen de temperaturen hoog oplopen en dan is een koel briesje welkom, maar op frisse najaarsdagen is het heerlijk om uit de wind te genieten van het herfstzonnetje. Je hoeft niet te kiezen, met het Lüderitz windscherm kan het allebei! De kracht van dit windscherm is dat je het in- of uit kunt schuiven wanneer jij dat wenst. Het Lüderitz windscherm is daardoor dé oplossing voor jouw terras of balkon.

Renoco Showroom

Persoonlijk komen kijken? Kom dan vrijblijvend langs in onze showroom.
Showroom informatie

Adviseur aan huis

Wij komen graag vrijblijvend bij uw thuis langs om u al onze mogelijkheden uit te leggen.
Offerte aanvragen

Telefonisch advies

Wilt u graag telefonisch persoonlijk advies of heeft u een vraag? Bel ons.
Nu bellen