Kom langs in onze showroom

Kom langs in onze showroom in Sittard.
Onze showroom is geopend van Donderdag t/m Zaterdag van 10u tot 17u

Renoco BV
Oslostraat 20
6135LM Sittard
+31 (0)46-8080117

Heeft u vragen? Laat u terug bellen

Windschermen

windscherm van Verano.jpg

Geniet langer van het buitenseizoen, in de zon en uit de wind, op jouw eigen balkon of terras!

Windschermen

Extra vroeg en extra lang genieten van het leven buiten met familie en vrienden, wie wil dat nou niet? Iedereen wil van vroeg in het voorjaar tot laat in het najaar kunnen genieten van een beschut terras of balkon, maar de wind zorgt soms voor frisse temperaturen. Windschermen zijn dé oplossing voor het veranderlijke klimaat! Windschermen zorgen ervoor dat jij iedere plek kunt omtoveren tot een windvrije omgeving.

Vast windscherm

Biarritz windscherm

Ligt jouw terras of jouw balkon op de wind en wordt je hierdoor belemmerd? Wij hebben dé oplossing! Het Biarritz windscherm is een veelzijdig windscherm dat op iedere gewenste plek in de tuin, het terras of op het balkon geplaatst kan worden. Het windscherm is te koppelen, zo kun je zelf bepalen hoe groot jouw windvrije terras of balkon wordt. Het is tevens mogelijk om de zijkant van jouw terrasoverkapping af te sluiten met het Biarritz windscherm. Kortom: alleen maar voordelen! 

Windscherm Biarritz renoco.jpg
IMG_1760.PNG

Beweegbaar windscherm

Lüderitz windscherm

Op zomerse dagen kunnen de temperaturen hoog oplopen en dan is een koel briesje welkom, maar op frisse najaarsdagen is het heerlijk om uit de wind te genieten van het herfstzonnetje. Je hoeft niet te kiezen, met het Lüderitz windscherm kan het allebei! De kracht van dit windscherm is dat je het in- of uit kunt schuiven wanneer jij dat wenst. Het Lüderitz windscherm is daardoor dé oplossing voor jouw terras of balkon.

Laat gratis een adviseur bij u thuis langskomen

Wij komen u graag de voordelen vertellen van een windscherm van Renoco. Vul onderstaande formulier in en wij komen graag vrijblijvend bij u thuis langs.