Kom langs in onze showroom

Kom langs in onze showroom in Sittard.
Onze showroom is geopend van Donderdag t/m Zaterdag van 10u tot 17u

Renoco BV
Oslostraat 20
6135LM Sittard
+31 (0)46-8080117

Heeft u vragen? Laat u terug bellen

Jaloezieën

Aluminium jaloezieën (1).jpg

Daglicht reguleren op ieder moment

Jaloezieën

Daglicht heeft een positieve uitwerking op onze gezondheid, daglicht maakt ons immers blij en actief. Het is daarentegen wel belangrijk dat je daglicht op een prettige wijze kunt reguleren, zeker indien je een aangenaam woonklimaat in jouw woning wilt creëren. Jaloezieën zijn bij uitstek geschikt om daglicht te filteren en passen in ieder interieur.

Een natuurlijke warme uitstraling

Houten jaloezieën

Houten jaloezieën geven een natuurlijk warme uitstraling. De houten jaloezieën van Renoco worden gemaakt van hoogwaardig FSC-gecertificeerd hout uit duurzaam beheerde bossen. Zo kiest u voor sfeervolle én duurzame zonwering voor uw woning!

Houten jaloezieën zijn beschikbaar in 44 verschillende kleuren. Zo kunt u onder andere kiezen uit mahonie, wit, blank eikenhout of een moderne zwarte lamel. De 59 kleuren voor de ladderband geven uw houten jaloezieën de unieke uitstraling die u zoekt

Houten jaloezieën (9).jpg
Aluminium jaloezieën (3).jpg

Mooi en strak afgewerkt

Aluminium jaloezieën

Aluminium jaloezieën lenen zich voor iedere ruimte in jouw woning. Indien gesloten, weerkaatst het aluminium de zon en warmte naar buiten zodat het binnen heerlijk koel en donker blijft. Indien geopend zorgt de lichtweerkaatsing voor natuurlijk licht in huis en daardoor een warmer gevoel. Kortom: altijd genieten van aangename temperaturen!

Ieder raam vraagt om een unieke oplossing. Aluminium jaloezieën zijn daarom verkrijgbaar in diverse lamelbreedtes, namelijk 16, 25, 35, 50 en 70 millimeter.  Door de variatie in lamelbreedtes is er voor iedere situatie een passende aluminium jaloezie. Daarnaast is er keuze uit een uitgebreide collectie lamelkleuren, geheel volgens de trends van nu.

Laat gratis een adviseur bij u thuis langskomen

Wij komen u graag de voordelen vertellen van jaloeziën van Renoco. Vul onderstaande formulier in en wij komen graag vrijblijvend bij u thuis langs.