Rolgordijnen

Verano® Rolgordijnen

Lichtregulering & privacy

BESCHERMING TEGEN EEN LAAGHANGENDE ZON EN PRIVACY OP IEDER MOMENT VAN DE DAG. 

Rolgordijnen

Heb jij soms ook veel last van de laaghangende zon? Bijvoorbeeld als je televisie aan het kijken bent of thuis aan het werken bent? Een laaghangende zon kan behoorlijk storend zijn. Rolgordijnen zijn bij uitstek de beschermers tegen een laaghangende zon in jouw woning, maar bieden daarnaast ook nog fantastisch veel privacy. 

EINDELOZE VARIATIEMOGELIJKHEDEN

Speciaal op maat

Het daglicht reguleren op ieder moment van de dag, ideaal toch? Rolgordijnen zijn een praktische vorm van raamdecoratie maar zijn ook echte sfeermakers. De eindeloze variatiemogelijkheden in stoftypen en stofkleuren zorgen er altijd voor dat er een rolgordijn voor jouw woning is. Wil je geen ontsierende boor- en schroefgaten? Het speciale Smartfit frame kan eenvoudig op het kozijn geklikt worden met steuntjes.

VEILIGHEID BOVEN ALLES, ZEKER VOOR DE ALLERKLEINSTE

Child Safety

Kinderen zijn nieuwsgierig naar de wereld om hen heen en constant bezig deze te ontdekken. Wij dragen bij aan een veilige omgeving voor jouw kinderen. Het veiliger maken van onze producten is topprioriteit en daarom een belangrijk onderdeel van de productontwikkeling. Al onze raamdecoratie voldoet aan de herziende Europese voorschriften.

Renoco Showroom

Persoonlijk komen kijken? Kom dan vrijblijvend langs in onze showroom.
Showroom informatie

Adviseur aan huis

Wij komen graag vrijblijvend bij uw thuis langs om u al onze mogelijkheden uit te leggen.
Offerte aanvragen

Telefonisch advies

Wilt u graag telefonisch persoonlijk advies of heeft u een vraag? Bel ons.
Nu bellen