Verano Markiezen

Sfeervolle buitenzonwering voor een aangenaam woonklimaat, ieder moment van de dag.

Verano Markiezen

EERLIJKE EN AUTENTHIEKE AMBACHT

Markiezen | Nederlandse woningen zijn met regelmaat gebouwd in een landelijk-klassieke stijl én dat vraagt om een bijpassende oplossing. Markiezen zijn bij uitstek de hedendaagse opfrissers voor de klassieke woningen. Markiezen houden het zonlicht en de warmte op ambachtelijke wijze buiten waardoor jij op ieder moment van de dag kunt genieten van een aangenaam woonklimaat, in zowel de keuken als de woonkamer.

Het frame van markiezen kan bestaan uit aluminium, vurenhout of grenenhout en de boven- en zijplanken zijn gelijkwaardig uit te voeren met aluminium of Red Cedar hout. Daarnaast kun je kiezen uit drie modellen: standaard, pet of klap. Het petmodel biedt een gemakkelijke doorloop en het klapmodel is uitermate geschikt bij een lange gewenste uitval. Kortom: markiezen zijn vrijwel altijd geschikt voor jouw woning.

Standaard markies | Niet alleen geschikt voor de klassieke gevel, ook op een moderne gevel komt een standaard markies goed tot zijn recht. Standaard markiezen hebben gesloten zijkanten en het zonwerende doek beschermt een groot deel van het raam, ook aan de zijkanten van het raam.
Klapmodel markies| Heb jij van die prachtige openslaande deuren naar de tuin? Dan is de markies in klapmodel dé oplossing! Dankzij het speciale mechanisme is het klapmodel verder naar voren te klappen. Openslaande deuren of ramen aan de wegzijde vormen geen enkele belemmering. Een sfeervol overdekt terras creëren? Ook mogelijk! 
Petmodel markies | De markies in petmodel is bij uitstek de oplossing voor sfeervolle horecagelegenheden! Dankzij de trapsgewijze constructie is het namelijk mogelijk om zonder enige belemmering onder de markies door te lopen. Het petmodel heeft een minder traditionele uitstraling en past daarom ook prima aan de gevel van jouw moderne woning.

ERVAAR DE MODERNE TECHNIEKEN VOOR UW ZONNESCHERM

Motorisatie & Toebehoren

Een zonnescherm wilt u niet meer met de hand openen en sluiten, daarom voorzien we elke nieuwe zonnescherm garagepoort van een duurzame aandrijving. Bediening met handzenders, drukknop en zelfs uw smartphone is mogelijk.

Renoco Showroom

Persoonlijk komen kijken? Kom dan vrijblijvend langs in onze showroom.
Showroom informatie

Adviseur aan huis

Wij komen graag vrijblijvend bij uw thuis langs om u al onze mogelijkheden uit te leggen.
Offerte aanvragen

Telefonisch advies

Wilt u graag telefonisch persoonlijk advies of heeft u een vraag? Bel ons.
Nu bellen