Uitvalschermen

Uitvalscherm | Base
Uitvalscherm | Base

Het Calpe uitvalscherm is eenvoudig maar geschikt voor ieder type raam of balkon. Hoge of lage ramen: de Calpe biedt de oplossing. Het uitvalscherm is standaard voorzien van speciale drukveerarmen voor extra comfort.                                                        

Uitvalscherm | Plus
Uitvalscherm | Plus

Uitvalscherm Mallorca zijn zeer compacte semi-cassette uitvalschermen. Semi-cassette wil zeggen dat het zonwerende doek extra lang mooi blijft doordat vuil en vocht geen kans krijgt.                                                                                                  

Uitvalscherm | Ultra
Uitvalscherm | Ultra

Uitvalscherm Florence beschikt over een volledig gesloten cassette. Het zonwerende doek is dus altijd beschermd tegen vuil en weersinvloeden, maar ook tegen insecten. Lang genieten van het fantastische uitzicht onder jouw Florence uitvalscherm!

Verano Uitvalschermen

VRIJ UITZICHT EN TOCH HEERLIJK DE RAMEN EN DEUREN OPEN KUNNEN DOEN

RenoSol® Uitvalschermen

Een aangenaam woonklimaat is niet alleen belangrijk voor je gezondheid, het heeft ook een positieve invloed op je humeur. In de zomer wil je genieten van een koele woning waarin jij je kunt terugtrekken. Het ideale uitvalscherm stel je samen op basis van de gewenste uitvoering, de bediening en de kleur van het zonwerende doek.


ERVAAR DE MODERNE TECHNIEKEN VOOR UW ZONNESCHERM

Uitvalschermen zijn bij uitstek geschikt voor voortuinen en balkons. Uitvalschermen houden de warmte en hinderlijke schitteringen van zonlicht optimaal tegen. Het zonwerende doek van het uitvalscherm wordt tegen het raam of balkon geplaatst, daarom is het niet mogelijk om onder een uitvalscherm door te lopen. Je geniet van schaduw maar verliest geen zicht naar buiten. Een uitvalscherm is dé ideale oplossing voor hoger gelegen ramen en een voordelig alternatief voor zonneschermen.


Renoco Showroom

Persoonlijk komen kijken? Kom dan vrijblijvend langs in onze showroom.
Showroom informatie

Adviseur aan huis

Wij komen graag vrijblijvend bij uw thuis langs om u al onze mogelijkheden uit te leggen.
Offerte aanvragen

Telefonisch advies

Wilt u graag telefonisch persoonlijk advies of heeft u een vraag? Bel ons.
Nu bellen