Kom langs in onze showroom

Kom langs in onze showroom in Sittard.
Onze showroom is geopend van Donderdag t/m Zaterdag van 10u tot 17u

Renoco BV
Oslostraat 20
6135LM Sittard
+31 (0)46-8080117

Heeft u vragen? Laat u terug bellen

Zonneschermen

Aktie verlengd t/m 31 mei 2018

Actie prijzen t/m 31 mei 2018

Ipanema zonnescherm nu met gratis motor & afstandsbediening

Prijzen is gebasseerd op maatwerk en incl. montage en BTW. 

 
Tot 4 meter breed bij 2,5 meter uitval  €1790,-
Tot 4,5 meter breed bij 3 meter uitval  €1990,-
Tot 5 meter breed bij 3 meter uitval  €2090,-

Meer weten over deze actie?

1891610_722014611166146_2131202934_o.jpg

Barbecueën in de tuin met familie en vrienden, beschermd tegen ongewenst zonlicht en warmte.

Zonneschermen

Ons woongenot wordt beïnvloedt door de zon en het licht, maar ook door warmte. Je wilt zowel binnen als buiten kunnen genieten van een fijne leefomgeving en een prettig woonklimaat. Zonneschermen zorgen ervoor dat jij in controle kunt blijven over de temperatuur in jouw woning en op jouw terras. Het ideale zonnescherm stel je samen op basis van de gewenste uitvoering, de bediening en de kleur van het zonwerende doek.

Bij ons kunt u kiezen uit het Porto zonnescherm of het Ipanema zonnescherm. 

V280-Ipanema (4).jpg

Cassettescherm

Ipanema zonnescherm

Het Ipanema zonnescherm is het meest verkochte zonnescherm in de collectie. Waarom? Door de cassette uitvoering en het bijzonder stevige materiaal. Het zonwerende doek van dit zonnescherm is volledig opgesloten in de cassette en is daardoor optimaal beschermd tegen vuil en weersinvloeden. De oprolbuis is tevens onzichtbaar doordat deze geheel wordt verborgen in de cassette. Het Ipanema cassettescherm is mogelijk met een uitval tot en met 3 meter en een breedte tot en met 6 meter. De Ipanema is elektrisch te bedienen.

Semi-cassette zonnescherm

Porto zonnescherm

Zonnescherm Porto is een semi-cassette zonnescherm met een uitval tot en met 3 meter en een breedte tot en met 6 meter, elektrisch of handmatig te bedienen. Door de semi-cassette oplossing is het zonwerende doek, in gesloten positie, alleen aan de onderzijde zichtbaar een daardoor goed beschermd tegen weersinvloeden. De Porto biedt, net als de overige zonneschermen in de collectie, een perfecte bescherming tegen zonlicht.

V225-Porto (3).jpg

Ervaar de moderne technieken voor uw zonnescherm

Motorisatie & Toebehoren

Een zonnescherm wilt u niet meer met de hand openen en sluiten, daarom voorzien we elke nieuwe zonnescherm garagepoort van een duurzame aandrijving. Bediening met handzenders, drukknop en zelfs uw smartphone is mogelijk.

Sneller, veiliger, intelligenter en inovatief

Somfy motor

De radiogestuurde motor van Somfy wordt aangesloten op de 230V voeding en is volledig geïntegreerd in de oprolbuis van het zonnescherm. Deze doet veilig en betrouwbaar zijn werk onder alle voorkomende omstandigheden want de motor is daar uitvoerig op getest. 

Oximo 50.jpg

Bedien uw motor met gemak

Traditionele bedieningen voor de Somfy motor

Bekijk hieronder de traditionele bedieningen voor de Somfy motor, lees verder op deze pagina voor de bediening met uw smartphone, smartwatch, tablet en/of computer; de TaHoma Box.

Somfy Draaischakelaar

Draaischakelaar

Met deze bedrade draaischakelaar heeft u de mogelijkheid om uw rolpoort vanuit de garage te openen en te sluiten.

Somfy Smoove ORIGIN

Draadloze drukknop

Met deze draadloze drukknop heeft u de mogelijkheid om uw rolpoort vanuit de garage te openen en te sluiten. Deze draadloze drukknop is mogelijk in combinatie met een RTS en/of IO motor.

Somfy Telis 4

Afstandbediening

5-kanaals afstandsbediening om tot 5 producten individueel te kunnen bedienen. In deze serie is ook de Telis 1 en 16 te verkrijgen. Beschikbaar in meerdere kleuren. 

Somfy KeyGo

Afstandsbediening

Kleine 4-kanaals afstandsbediening met stevige ring voor aan de sleutelbos. Deze afstandsbediening is mogelijk in combinatie met een RTS en/of IO motor.

Bedien uw zonnescherm zoals u dat wilt

Bedien uw zonnescherm met uw smartphone, smartwatch, tablet en/of computer.

Elk moment en vanaf elke plek ter wereld

Somfy Smart Home

Met Somfy Smart Home kunt u op elk moment en vanaf elke plek ter wereld alle aangesloten apparatuur in huis via smartphone of tablet in de gaten houden én bedienen.

We hebben het dan niet alleen over de zonwering of de rolluiken maar bijvoorbeeld ook over de verlichting, de temperatuur in uw huis en sensoren en camera’s om uw huis in de gaten te houden. Kortom, het Somfy Smart Home systeem is volledig op uw eigen wensen af te stemmen en waar en wanneer ook ter wereld te monitoren en te bedienen.

Somfy TaHoma

De TaHoma is een slimme box die de schakel vormt tussen u en uw huis. Het is het hart van uw Smart Home en linkt de aangesloten producten met de TaHoma app, zodat besturen en instellen van deze producten altijd en overal via uw smartphone mogelijk is. Met een enkele handeling de lichten uit en de rolluiken laten zakken? Geen probleem met TaHoma

Somfy TaHoma uitleg video

Renoco smart home overvieuw.png

Laat gratis een adviseur bij u thuis langskomen

Wij komen u graag de voordelen vertellen van een zonnescherm van Renoco. Vul onderstaande formulier in en wij komen graag vrijblijvend bij u thuis langs.