Kom langs in onze showroom

Kom langs in onze showroom in Sittard.
Onze showroom is geopend van Donderdag t/m Zaterdag van 10u tot 17u

Renoco BV
Oslostraat 20
6135LM Sittard
+31 (0)46-8080117

Heeft u vragen? Laat u terug bellen

Showroom

Kies voor Renoco

Kiezen voor Renoco betekent kiezen voor service en kwaliteit. Onze servicemonteurs hebben ruime ervaring in het monteren van garagepoorten, rolluiken, terrasoverkappingen en binnen- en buitenzonwering. Renoco geeft standaard twee jaar garantie op alle producten. Dat geeft een zeker gevoel. Optioneel bieden we zelfs tien jaar garantie aan.

Onze missie

Uw huis is uw thuis. Uw huis wordt mooier met Renoco. Een veilige plek waar u zich comfortabel voelt. Met onze prachtige gevelelementen geeft u meerwaarde aan uw huis. U ervaart meer comfort. De waarde van uw huis stijgt. Wij doen er alles aan om u meer leef comfort te bieden. Dit doen we door buiten naar binnen te halen met onze terrasoverkappingen. Veiligheid te bieden met onze rolluiken en garagepoorten. Temperatuur en licht te reguleren met onze binnen- en buitenzonwering. We kunnen met recht zeggen: Uw huis wordt mooier met Renoco.

We doen wat we beloven

Renoco B.V. is een gerenommeerde speler in de markt. We hebben 25 jaar ervaring en zijn meegegroeid met meest moderne technieken. Denk aan bediening van onze producten met uw smartphone. Wij leveren rolluiken, binnen- en buitenzonweringen, terrasoverkappingen, kozijnen, garagepoorten en voordeuren. Zowel de particuliere als de zakelijke klanten zijn bij ons van harte welkom. Uw wensen staan bij ons centraal. In een persoonlijk gesprek inventariseren we graag uw wensen en adviseren we waar nodig. Samen met u zoeken we het product dat het beste aansluit bij uw wensen.

7OfwmXJWSXiOeydCxipNxQ.jpg
OitCSzvyTwe6oShO5fVJ1A.jpg
amzNaAFySDSCIO4d3UD05g.jpg
IMG_1770.jpg

Kom vrijblijvend langs in onze showroom

Kom vrijblijvend langs in onze showroom in Sittard op de Oslostraat 20 (6135 LM). Onze showroom is geopend van dinsdag t/m zaterdag van 10u tot 17u. Wilt u een andere dag of tijd langskomen? Dat kan! Vul dan onderstaande formulier in.

Wij doen wat wij beloven

Renoco BV is Verano dealer, maar wat is Verano. Bekijk deze bedrijfsfilm en ontdek met uw eigen ogen wat wij beloven. De Verano® bedrijfsfilm laat zien waar Verano® voor staat: een compleet assortiment, hoge kwaliteit, een duurzame productieketen en maatwerk producten.

Bekijk de bedrijfsfilm