Kom langs in onze showroom

Kom langs in onze showroom in Sittard.
Onze showroom is geopend van Donderdag t/m Zaterdag van 10u tot 17u

Renoco BV
Oslostraat 20
6135LM Sittard
+31 (0)46-8080117

Heeft u vragen? Laat u terug bellen

Rolpoort

rolpoort.png

Een poort die zich boven het poortgat oprolt

Rolpoort

Renoco rolpoorten zijn leverbaar in twee verschillende uitvoeringen. De Renoco 55 en de Renoco 77. Beide rolpoorten rollen aan de bovenzijde op in een kast en zijn de ideale oplossing voor als uw weinig tot geen inbouwruimte in uw garage heeft. De rolpoorten kunnen zowel aan de binnenkant, als aan de buitenkant van de garagemuur gemonteerd worden. Kortom in elke garage past een Renoco rolpoort. De rolpoorten zijn altijd elektrisch en uiteraard op afstand te bedienen. In combinatie met de Somfy motoren en het Tahoma home control systeem, zijn de rolpoorten ook via uw smartphone te bedienen, net als alle andere componenten in uw huis, zoals de verlichting.

Onze modellen

Bekijk hier onder ons aanbod van alle modellen in de rolpoorten.

Rolpoort model

RV 55

De stevige lamellen van de RV 55 hebben een zonwerende, isolerende en geluidswerende werking. De RV 55 is minder dan de RV 77geschikt als garagedeur toepassing, maar kan in kleinere afmetingen hier wel voor gebruikt worden.(Laat u hierover informeren door een van onze adviseurs). De RV 55 is standaard voorzien van elektrische bediening en beschikbaar in verschillende lamel- en kastkleuren. De Rolpoort RV55 is er al
vanaf € 1200,- (afm 2200 x 2000)

IMG_5385.JPG
Rolpoorten (2).jpg

Rolpoort model

RV 77

Rolpoort RV 77 heeft hogere en dikkere lamellen, heeft een betere isolatie waarde en is steviger dan de RV 55 hiermee is deze geschikt voor grotere oppervlakken. Tevens is de RV 77 perfect als garagedeur toepassing tot wel breedtes van 5000 mm. De RV 77 is zonwerend, isolerend en geluidswerend. De RV 77 rolpoort is standaard voorzien van elektrische bediening en beschikbaar in verschillende lamel- en kastkleuren. Onderloop beveiliging en noodontgrendeling behoren ook tot de mogelijkheden. De Rolpoort RV77 is er al vanaf € 1500,- (afm 2200 x 2000)

5 jaar garantie

Al onze rolpoorten zijn standaard voorzien van 5 jaar garantie

Techniek

Lamellen

Dubbelwandig aluminium, dubbelgemoffeld en geïsoleerd. De lamellen zijn optioneel met zichtvenster en/of ventilatieprofiel leverbaar. Leverbaar in negen verschillende kleuren. 

Geleider met tochtborstel

Sterke geëxtrudeerde aluminium geleiders met tochtborstels, deze zorgen voor een optimale afdichting en isolatie. Tevens voorkomt deze tochborstels dat er licht tussen de lamellen door komt.


Onderrubber 

Sterke geëxtrudeerde aluminium onderlat met rubber voor optimale afdichting en soepel werking. De rolpoort kan worden uitgerust met een onderloopbeveiliging. Op deze manier garanderen wij de veiligheid van uw gezinsleden. Een sluitende poort wordt bij weerstand automatisch gestopt. De rolpoort zal vervolgens terug naar boven gaan.


Afgeschuinde kast

Mooie afgeschuinde kasten in vele kleuren. Industrielager, optioneel met afrolbeveiliging. Inlooprollen en afsluitrubbers zorgen voor een geruisloze werking en optimale afdichting.


Gespecialiseerd in Kwaliteit & Service

Wij zijn een bedrijf met meer dan 25 jaar ervaring.

Ervaar de moderne technieken voor uw rolpoort

Motorisatie & Toebehoren

Een rolpoort wilt u niet meer met de hand openen en sluiten, daarom voorzien we elke nieuwe rolpoort van een duurzame aandrijving. Met de comfortabele bedieningselementen is, zowel uitstappen in de regen, als de poort met de hand bedienen verleden tijd. Bediening met handzenders, drukknop, codeklavier en zelfs uw smartphone is mogelijk.

Sneller, veiliger, intelligenter en inovatief

Somfy motor

De radiogestuurde motor van Somfy wordt aangesloten op de 230V voeding en is volledig geïntegreerd in de oprolbuis van de rolpoort. Deze doet veilig en betrouwbaar zijn werk onder alle voorkomende omstandigheden want de motor is daar uitvoerig op getest. 

Oximo 50.jpg

Bedien uw motor met gemak

Traditionele bedieningen voor de Somfy motor

Bekijk hieronder de traditionele bedieningen voor de Somfy motor, lees verder op deze pagina voor de bediening met uw smartphone, smartwatch, tablet en/of computer; de TaHoma Box.

Somfy Draaischakelaar

Draaischakelaar

Met deze bedrade draaischakelaar heeft u de mogelijkheid om uw rolpoort vanuit de garage te openen en te sluiten.

Somfy Smoove ORIGIN

Draadloze drukknop

Met deze draadloze drukknop heeft u de mogelijkheid om uw rolpoort vanuit de garage te openen en te sluiten. Deze draadloze drukknop is mogelijk in combinatie met een RTS en/of IO motor.

Somfy Telis 4

Afstandbediening

5-kanaals afstandsbediening om tot 5 producten individueel te kunnen bedienen. In deze serie is ook de Telis 1 en 16 te verkrijgen. Beschikbaar in meerdere kleuren. 

Somfy KeyGo

Afstandsbediening

Kleine 4-kanaals afstandsbediening met stevige ring voor aan de sleutelbos. Deze afstandsbediening is mogelijk in combinatie met een RTS en/of IO motor.

Altijd toegang tot uw garage

Bedien uw rolpoort met uw smartphone, smartwatch, tablet en/of computer.

Elk moment en vanaf elke plek ter wereld

Somfy Smart Home

Met Somfy Smart Home kunt u op elk moment en vanaf elke plek ter wereld alle aangesloten apparatuur in huis via smartphone of tablet in de gaten houden én bedienen.

We hebben het dan niet alleen over de zonwering of de rolluiken maar bijvoorbeeld ook over de verlichting, de temperatuur in uw huis en sensoren en camera’s om uw huis in de gaten te houden. Kortom, het Somfy Smart Home systeem is volledig op uw eigen wensen af te stemmen en waar en wanneer ook ter wereld te monitoren en te bedienen.

Somfy TaHoma

De TaHoma is een slimme box die de schakel vormt tussen u en uw huis. Het is het hart van uw Smart Home en linkt de aangesloten producten met de TaHoma app, zodat besturen en instellen van deze producten altijd en overal via uw smartphone mogelijk is. Met een enkele handeling de lichten uit en de rolluiken laten zakken? Geen probleem met TaHoma

Somfy TaHoma uitleg video

Renoco smart home overvieuw.png

Laat gratis een adviseur bij u thuis langskomen

Wij komen u graag de voordelen vertellen van een rolpoort van Renoco. Vul onderstaande formulier in en wij komen graag vrijblijvend bij u thuis langs.