Kom langs in onze showroom

Kom langs in onze showroom in Sittard.
Onze showroom is geopend van Donderdag t/m Zaterdag van 10u tot 17u

Renoco BV
Oslostraat 20
6135LM Sittard
+31 (0)46-8080117

Heeft u vragen? Laat u terug bellen

Rolluiken

Perfecte afsluiter voor uw huis

Rolluiken


Verano, Heroal en Alulux rolluiken. De perfecte afsluiter voor uw huis. Voor zowel zonwering, verduistering en inbraakbeveiliging is een rolluik de perfecte oplossing. Rolluiken zijn er in verschillende uitvoeren. Er zijn zowel rechte, afgeschuinde als ronde kappen. Er zijn maar liefst dertien verschillende kleuren beschikbaar. De rolluiken zijn handbediend en elektrisch te bedienen. Met de Somfy motoren kunt u uw rolluiken zelfs op afstand bedienen met op smartphone. 

Renoco rolluik specialist in montage, reparatie & onderhoud

Officieel dealer van

Gratis offerte

Onze adviseur komt graag vrijblijvend aan huis voor het beantwoorden van al uw vragen en het opstellen van een offerte. Vul het formulier in en wij plannen een afspraak in.

Gemoedsrust, energiebesparing & zonwering

Kies voor kwaliteit


Met onze rolluiken kiest u voor gemoedsrust. De rolluiken werken als goed hang- en sluitwerk. Bij ongewenst bezoek blokkeren de lamellen door de ophangveer. Ze kunnen hierdoor niet opgetild worden.
Zowel Verano, Heroal en Alulux rolluiken vormen een excellente zon- en hittewering in de zomer en zorgen voor extra isolatie en energiebesparing in de winter. Rolluiken zijn tevens goede geluid isolatoren.

Voor jarenlang plezier

Wilt u rolluiken die jarenlang storingvrij hun werk doen? De Lamellen van Renoco rolluiken zijn gearrêteerd waardoor ze onderling niet kunnen verschuiven of vastlopen. Overgevoelig zijn voor stof en vocht door de roestvrij industrielagers. Ze zorgen voor stabiel op- en afrollen en doen geruisloos hun werk. Op Somfy motoren krijgt u standaard 5 jaar garantie. Op de handzender krijgt u twee jaar garantie.

In harmonie met uw huis

Mogelijkheden

Wilt u rolluiken laten aansluiten met de sfeer van uw huis? Met Renoco maakt u een goede keuze. De rolluiken zijn fraai van vorm en zijn verkrijgbaar in maar liefs 13 verschillende kleuren Alle worden voor u op maat gemaakt. U bent verzekerd van een sluitend samenspel.

De rolluiken worden geleverd met rechte-, afgeschuinde- of ronde kasten.

Een combinatie van kastkleuren met lamelkleuren is uiteraard mogelijk.
Renoco levert rolluiken van de merken Verano, Heroal en Alulux

Meer weten

Rolluiken (5).jpg

Voorjaarsactie

Renoco geeft tijdelijk 50% korting op Somfy IO motoren

Gratis CONNEXOON bij aankoop van Somfy IO motoren

Geldig bij aankoop vanaf drie rolluiken 

  • Levertijd 1 à 2 weken na opmeting
  • Keuze uit Heroal of Verano Rolluiken

Veiligheid voor alles

All onze rolluiken hebben een inbraakvertragende werking

Ervaar de moderne technieken voor uw rolluiken

Motorisatie & Toebehoren

Een rolluik wilt u niet meer met de hand openen en sluiten, daarom bieden we de mogelijkheid om uw nieuwe rolluiken van een duurzame aandrijving te voorzien. Bediening met handzenders, draaischakelaar en zelfs uw smartphone is mogelijk.

Sneller, veiliger, intelligenter en inovatief

Somfy motor

De radiogestuurde motor van Somfy wordt aangesloten op de 230V voeding en is volledig geïntegreerd in de oprolbuis van de rolluiken. Deze doet veilig en betrouwbaar zijn werk onder alle voorkomende omstandigheden want de motor is daar uitvoerig op getest. 

Meer weten

Oximo 50.jpg

Bedien uw motor met gemak

Traditionele bedieningen voor de Somfy motor

Bekijk hieronder de traditionele bedieningen voor de Somfy motor, lees verder op deze pagina voor de bediening met uw smartphone, smartwatch, tablet en/of computer; de TaHoma Box.

Somfy Draaischakelaar

Draaischakelaar

Met deze bedrade draaischakelaar heeft u de mogelijkheid om uw rolpoort vanuit de garage te openen en te sluiten.

Somfy Smoove ORIGIN

Draadloze drukknop

Met deze draadloze drukknop heeft u de mogelijkheid om uw rolpoort vanuit de garage te openen en te sluiten. Deze draadloze drukknop is mogelijk in combinatie met een RTS en/of IO motor.

Somfy Telis 4

Afstandbediening

5-kanaals afstandsbediening om tot 5 producten individueel te kunnen bedienen. In deze serie is ook de Telis 1 en 16 te verkrijgen. Beschikbaar in meerdere kleuren. 

Somfy KeyGo

Afstandsbediening

Kleine 4-kanaals afstandsbediening met stevige ring voor aan de sleutelbos. Deze afstandsbediening is mogelijk in combinatie met een RTS en/of IO motor.

Bedien uw rolluiken zoals u dat wilt

Bedien uw rolluiken met uw smartphone, smartwatch, tablet en/of computer.

Elk moment en vanaf elke plek ter wereld

Somfy Smart Home

Met Somfy Smart Home kunt u op elk moment en vanaf elke plek ter wereld alle aangesloten apparatuur in huis via smartphone of tablet in de gaten houden én bedienen.

We hebben het dan niet alleen over de zonwering of de rolluiken maar bijvoorbeeld ook over de verlichting, de temperatuur in uw huis en sensoren en camera’s om uw huis in de gaten te houden. Kortom, het Somfy Smart Home systeem is volledig op uw eigen wensen af te stemmen en waar en wanneer ook ter wereld te monitoren en te bedienen.

Somfy TaHoma & CONNEXOON

De TaHoma is een slimme box die de schakel vormt tussen u en uw huis. Het is het hart van uw Smart Home en linkt de aangesloten producten met de TaHoma app, zodat besturen en instellen van deze producten altijd en overal via uw smartphone mogelijk is. Met een enkele handeling de lichten uit en de rolluiken laten zakken? Geen probleem met TaHoma

Somfy TaHoma uitleg video

Renoco smart home overvieuw.png

Gespecialiseerd in Kwaliteit & Service

Wij zijn een bedrijf met meer dan 25 jaar ervaring

Meer weten over onze rolluiken?

Laat gratis een adviseur bij u thuis langskomen

Wij komen u graag de voordelen vertellen van een rolluik van Renoco. Vul onderstaande formulier in en wij komen graag vrijblijvend bij u thuis langs.