Voordeuren RenoEntry

Groke Voordeuren

DESIGN VOORDEUREN DIE UW GARAGEPOORT MATCHEN

ENERGIEBESPARENDE ISOLATIE

Goede isolatie betekent lage energiekosten. Een GROKE voordeur is standaard uitstekend warmte-geïsoleerd. De eisen op het gebied van energiebesparing worden ruim vervuld doordat GROKE gebruik maakt van het optimaal isolerende drie-kamerprofielsysteem. Daarenboven biedt GROKE een exclusieve deurvulling met een dikte van maar liefst 94 mm, waardoor het mogelijk is om een Ud-waarde te behalen van onder de 0,74 W/m².

MEER DAN 100 JAAR ERVARING

GROKE voordeuren met geïsoleerde aluminiumprofielen behoren tot de beste producten op de bouwmarkt. De robuuste constructie en de uitstekende isolatie staan met stip op de eerste plaats, evenals de gegarandeerde tijdloze vormgeving. Alle aluminium GROKE voordeuren voldoen aan de vereiste Europese normen. GROKE vervaardigt zijn voordeuren namelijk volgens strenge huisnormen en kan putten uit meer dan 100 jaar ervaring in de metaalbouw. Kiest u voor een GROKE voordeur dan kiest u voor kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid.

VEILIGHEID IS PRIORITEIT

Alle GROKE deuren zijn voorzien van moderne, inbraakwerende vergrendelingstechnieken. Standaard aanwezig zijn driepuntsluitingen uitgerust met haakschoten en dubbele penbeveiligingen. De twee penbeveiligingen bevinden zicht bovenaan en onderaan de deurlijst. Dit voorkomt dat de deur uit zijn scharnieren getild kan worden. Wilt u nog een stapje verder gaan? Kies dan uit de diverse aanvullende veiligheidsmiddelen van GROKE.

Renoco Showroom

Persoonlijk komen kijken? Kom dan vrijblijvend langs in onze showroom.
Showroom informatie

Adviseur aan huis

Wij komen graag vrijblijvend bij uw thuis langs om u al onze mogelijkheden uit te leggen.
Offerte aanvragen

Telefonisch advies

Wilt u graag telefonisch persoonlijk advies of heeft u een vraag? Bel ons.
Nu bellen