Plissegordijnen

Verano® Plissé gordijnen

Licht- en warmtecontrole in iedere ruimte van jouw huis, waar en wanneer jij dat wilt.

LICHT- EN WARMTECONTROLE

Plisségordijnen

Het is voor iedereen belangrijk om licht en warmte in een woning onder controle te houden, niemand houdt immers van een te warme of koude woning of hinderlijke lichtschitteringen. Daarnaast is iedere woning uniek wat betreft de hoeveelheid ramen en zelfs de raamvormen kunnen aanzienlijk verschillen per woning. Geen probleem, plisségordijnen werken altijd! De grote variatie in uitvoeringen maakt het tevens mogelijk om de plissé op iedere positie toe te passen voor extra wooncomfort.

LAAT JE INSPIREREN DOOR DE MOGELIJKHEDEN

Eindeloos variëren

Plisségordijnen hebben een compact ophangsysteem dat geschikt is voor ieder raamtype. Zelfs de moderne draai-kiepramen en koepels vormen geen probleem voor plisségordijnen. Een plisségordijn is gemakkelijk op elkaar te schuiven door de gevouwen stof, zo kun je zelf bepalen waar je wel of geen inkijk wenst. De bovenkant kun je ook geheel laten zakken (top-down). Wij bieden een collectie met reguliere plisséstoffen en een speciale honingraat collectie. Laat je inspireren door de mogelijkheden! Wil je geen boor- en schroefgaten? Het speciale Smartfit frame kan eenvoudig op het kozijn geklikt worden met steuntjes.

VEILIGHEID BOVEN ALLES, ZEKER VOOR DE ALLERKLEINSTE

Child Safety

Kinderen zijn nieuwsgierig naar de wereld om hen heen en constant bezig deze te ontdekken. Wij dragen bij aan een veilige omgeving voor jouw kinderen. Het veiliger maken van onze producten is topprioriteit en daarom een belangrijk onderdeel van de productontwikkeling. Al onze raamdecoratie voldoet aan de herziende Europese voorschriften.

Renoco Showroom

Persoonlijk komen kijken? Kom dan vrijblijvend langs in onze showroom.
Showroom informatie

Adviseur aan huis

Wij komen graag vrijblijvend bij uw thuis langs om u al onze mogelijkheden uit te leggen.
Offerte aanvragen

Telefonisch advies

Wilt u graag telefonisch persoonlijk advies of heeft u een vraag? Bel ons.
Nu bellen