Kom langs in onze showroom

Kom langs in onze showroom in Sittard.
Onze showroom is geopend van Donderdag t/m Zaterdag van 10u tot 17u

Renoco BV
Oslostraat 20
6135LM Sittard
+31 (0)46-8080117

Heeft u vragen? Laat u terug bellen

Plisségordijnen

Plisségordijnen (2).jpg

Licht- en warmtecontrole

Plisségordijnen

Het is voor iedereen belangrijk om licht en warmte in een woning onder controle te houden, niemand houdt immers van een te warme of koude woning of hinderlijke lichtschitteringen. Daarnaast is iedere woning uniek wat betreft de hoeveelheid ramen en zelfs de raamvormen kunnen aanzienlijk verschillen per woning. Geen probleem, plisségordijnen werken altijd! De grote variatie in uitvoeringen maakt het tevens mogelijk om de plissé op iedere positie toe te passen voor extra wooncomfort.

Laat je inspireren door de mogelijkheden

Eindeloos variëren

Plisségordijnen hebben een compact ophangsysteem dat geschikt is voor ieder raamtype. Zelfs de moderne draai-kiepramen en koepels vormen geen probleem voor plisségordijnen. Een plisségordijn is gemakkelijk op elkaar te schuiven door de gevouwen stof, zo kun je zelf bepalen waar je wel of geen inkijk wenst. De bovenkant kun je ook geheel laten zakken (top-down). Wij bieden een collectie met reguliere plisséstoffen en een speciale honingraat collectie. Laat je inspireren door de mogelijkheden! Wil je geen boor- en schroefgaten? Het speciale Smartfit frame kan eenvoudig op het kozijn geklikt worden met steuntjes.

Plisségordijnen (4).jpg

Laat gratis een adviseur bij u thuis langskomen

Wij komen u graag de voordelen vertellen van plisségordijnen van Renoco. Vul onderstaande formulier in en wij komen graag vrijblijvend bij u thuis langs.