Kom langs in onze showroom

Kom langs in onze showroom in Sittard.
Onze showroom is geopend van Donderdag t/m Zaterdag van 10u tot 17u

Renoco BV
Oslostraat 20
6135LM Sittard
+31 (0)46-8080117

Heeft u vragen? Laat u terug bellen

Screens en Ritzscreens

18-sfeerb-ritz-screen.jpg

Televisie kijken in een aangenaam woonklimaat, zonder hinderlijke schitteringen van zonlicht.

Screens en Ritzscreen

Stel, het is zomer en Le Tour de France gaat van start. Hier wil je ieder moment van kunnen genieten, het liefst zonder hinderlijke schitteringen van zonlicht op de televisie. Screens en Ritzscreens zorgen ervoor dat jij sportwedstrijden optimaal kunt beleven, genietend van een aangenaam woonklimaat.

Screens zijn een uiterst effectieve vorm van zonwering dankzij de vlakhangende zonwerende stof. De vlakhangende zonwerende stof zorgt er voor dat zonlicht en warmte optimaal gefilterd worden. De stabiele techniek maakt de screens extra windvas. De vlakke montage zorgt voor een gevoel van privacy en neemt weinig ruimte in. Kortom: effectieve zonwering met verrassend veel voordelen!

Screens zijn multifunctioneel, zo is een screen niet alleen een functionele oplossing voor uw raam maar kunt u een screen ook prima
toepassen in uw terrasoverkapping.Creëer privacy, maar zorg ook voor optimale zonwering tijdens warme dagen. Daarnaast heeft u nog de mogelijkheid om uw screen uit te laten voeren in horrengaas voor extra insectenwering. Een passende oplossing voor iedere situatie!

Licht- en warmteregulering

Standaard screens

Standaard screens zijn uitermate geschikt om licht te filteren en de warmte in jouw woning te reguleren. Daarnaast beschermen screens jouw interieur tegen zon en warmte. Jouw zicht naar buiten wordt niet belemmerd maar inkijk naar binnen wordt wel voorkomen.

Screens (2).jpg
Ritzscreens® (2).jpg

Een duurzame oplossing

Ritzscreens

Ritzscreens combineren een hoge windbestendigheid met een stijlvol design. Het zonwerende doek van Ritzscreens wordt over de gehele lengte van de zijkanten vastgeritst, waardoor er geen kier ontstaat. Ritzscreens zijn volledig samen te stellen op basis van jouw wensen en behoeften! 

Er is een passende oplossing voor ieder raam, of je nou hoge, lage, brede of smalle ramen hebt. Ritzscreens dragen de windklasse vier certificering. Windklasse vier houdt in Beaufort schaal acht met een windsnelheid van 74 kilometer per uur (stormachtig).

Ervaar de moderne technieken voor uw screen en/of ritzscreen

Motorisatie & Toebehoren

Een screen en/of ritzscreen wilt u niet meer met de hand openen en sluiten, daarom voorzien we elke nieuwe screen en/of ritzscreen van een duurzame aandrijving. Bediening met handzenders, drukknop en zelfs uw smartphone is mogelijk.

Sneller, veiliger, intelligenter en inovatief

Somfy motor

De radiogestuurde motor van Somfy wordt aangesloten op de 230V voeding en is volledig geïntegreerd in de oprolbuis van het screen en/of ritzscreen. Deze doet veilig en betrouwbaar zijn werk onder alle voorkomende omstandigheden want de motor is daar uitvoerig op getest. 

Oximo 50.jpg

Bedien uw motor met gemak

Traditionele bedieningen voor de Somfy motor

Bekijk hieronder de traditionele bedieningen voor de Somfy motor, lees verder op deze pagina voor de bediening met uw smartphone, smartwatch, tablet en/of computer; de TaHoma Box.

Somfy Draaischakelaar

Draaischakelaar

Met deze bedrade draaischakelaar heeft u de mogelijkheid om uw rolpoort vanuit de garage te openen en te sluiten.

Somfy Smoove ORIGIN

Draadloze drukknop

Met deze draadloze drukknop heeft u de mogelijkheid om uw rolpoort vanuit de garage te openen en te sluiten. Deze draadloze drukknop is mogelijk in combinatie met een RTS en/of IO motor.

Somfy Telis 4

Afstandbediening

5-kanaals afstandsbediening om tot 5 producten individueel te kunnen bedienen. In deze serie is ook de Telis 1 en 16 te verkrijgen. Beschikbaar in meerdere kleuren. 

Somfy KeyGo

Afstandsbediening

Kleine 4-kanaals afstandsbediening met stevige ring voor aan de sleutelbos. Deze afstandsbediening is mogelijk in combinatie met een RTS en/of IO motor.

Bedien uw screen zoals u dat wilt

Bedien uw screen en/of ritzscreen met uw smartphone, smartwatch, tablet en/of computer.

Elk moment en vanaf elke plek ter wereld

Somfy Smart Home

Met Somfy Smart Home kunt u op elk moment en vanaf elke plek ter wereld alle aangesloten apparatuur in huis via smartphone of tablet in de gaten houden én bedienen.

We hebben het dan niet alleen over de zonwering of de rolluiken maar bijvoorbeeld ook over de verlichting, de temperatuur in uw huis en sensoren en camera’s om uw huis in de gaten te houden. Kortom, het Somfy Smart Home systeem is volledig op uw eigen wensen af te stemmen en waar en wanneer ook ter wereld te monitoren en te bedienen.

Somfy TaHoma

De TaHoma is een slimme box die de schakel vormt tussen u en uw huis. Het is het hart van uw Smart Home en linkt de aangesloten producten met de TaHoma app, zodat besturen en instellen van deze producten altijd en overal via uw smartphone mogelijk is. Met een enkele handeling de lichten uit en de rolluiken laten zakken? Geen probleem met TaHoma

Somfy TaHoma uitleg video

Renoco smart home overvieuw.png

Laat gratis een adviseur bij u thuis langskomen

Wij komen u graag de voordelen vertellen van een screen of ritzscreen van Renoco. Vul onderstaande formulier in en wij komen graag vrijblijvend bij u thuis langs.